Raktáron Súly: 0.7 kg  Gyártó: Megyer-Fa Kft »

D profil 40 mm magas fehér MDF padló szegélyléc

40 mm magas, 2,6m hosszú MDF fóliázott szegélyléc. Festeni nem kell, a fólia tökéletes felületet biztosít a szegélylécnek! Klasszikus design. Rögzítő és műanyag sarokelemek is kaphatóak hozzá, amelyek nagymértékben megkönnyítik a felszerelést. A léc hátsó része úgy van…
860 Ft
Min. rendelhető: 2 szál Max. rendelhető 100 szál

40 mm magas, 2,6m hosszú MDF fóliázott szegélyléc. Festeni nem kell, a fólia tökéletes felületet biztosít a szegélylécnek! Klasszikus design. Rögzítő és műanyag sarokelemek is kaphatóak hozzá, amelyek nagymértékben megkönnyítik a felszerelést. A léc hátsó része úgy van kialakítva, hogy minél merevebb és masszívabb legyen, ezért csak egy darab, maximum 6mm átmérőjű kábelt lehet elvezetni mögötte. Mérete 40 x 19 x 2600 mm. Fehér színben webáruházunkban is elérhető, egyéb színekben keresse viszonteladóinknál.

Szállítás

Futár utánvéttel Kisker


Szállítás futárral 1-3 munkanap alatt utánvétes fizetéssel. Az áru értékét kiszállításkor a futárnak kell készpénzben kifizetni. A lécek hossza miatt csak a CS-SPRINT futárszolgálat vállalja a kiszállítást, aki általában délelőtt, 8 és 12 óra között tudja kézbesíteni az árut, a délutáni kézbesítés nem mindig oldható meg!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Futár előre utalással Kisker


A megrendelést követően hamarosan küldünk Önnek egy díjbekérőt, amely alapján tudja átutalni a vételárat. Az összeg beérkezése után adjuk át a termékeket a futár részére. A lécek hossza miatt csak a CS-SPRINT futárszolgálat vállalja a kiszállítást, aki általában délelőtt, 8 és 12 óra között tudja kézbesíteni az árut, a délutáni kézbesítés nem mindig oldható meg!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vevő jön érte


Szállítási díj: Ingyenes

Futár kiszállítással Nagyker


Futár kiszállítással és fizetés előre utalással Nagyker


Ingyenes kiszállítással (terítőjárat kéthetente) Nagyker


Ezt a szállítási módot minimum 19 csomag szegélyléc megrendelése esetén lehet választani az alábbi körzetek esetén: Budapest, Kecskemét, valamint Pest, Győr, Vas, Zala, Veszprém, Komárom és Fejér megyék területére. A szállítás minden második héten történik saját autónkkal.

Szállítási díj: Ingyenes

Vevő jön érte és fizetés előre utalással Nagyker


Hasonló termékek